(Norwegian–Norsk) Vår vidunderlige nye verden (1984) 2030

ORIGINAL LANGUAGES, 9 Sep 2024

Robert Burrowes, Ph.D. - TRANSCEND Media Service

Forfatteren hevder at vi er på vei inn i en verden der alle bevegelser og gjøremål blir overvåket og kontrollert.[1] Initiativet skriver seg fra Verdens økonomiske forum (WEF), en internasjonal organisasjon der private og offentlige aktører samarbeider. WEF ble stiftet 1971 og ledes av den tyske sosialøkonomen Klaus Schwab[2] (f. 1938). Formuleringen Den store omformingen (The Great Reset) var tema for WEFs årlige møte i Davos, utsatt til 2022.

Hvis du bruker noen minutter på å sjekke nettstedet til WEF, kan du starte på siden «Nå er tiden inne for en stor omforming», som inkluderer en kopi av det som kalles Den store omstillingens kart.[3] [Det er så detaljert at vi ikke har oversatt det til norsk.] Ved å bruke to minutter på WEFs video[4] vil du raskt innse at forumet har til hensikt å innføre dyptgripende endringer på rundt 200 områder av menneskets liv innen 2030.

Forutseende forfattere

Hvis du leser Aldous Huxleys (1894–1963) Vidunderlige nye verden[5] (1932) og George Orwells (1903–1950) 1984[6] (fra 1949), vil du oppdage at Elite-programmet som påtvinges oss, er langt mer omfattende enn det som presenteres i disse to dystopiske romanene. Teknologien har tross alt utviklet seg dramatisk på måter som verken Huxley eller Orwell forutså.

Du må undersøke litt mer for å oppdage at en rekke verktøy – inkludert folkemord og kriger, hungersnød noen steder og alvorlig økonomisk forvirring på andre, covid-19 «dødsvaksiner», 5G, geoingeniørteknologi, kunstig intelligens og syntetisk biologi – brukes av Storebror for å drepe en betydelig andel av verdens befolkningen.

Selv om verktøyene er godt skjult, tar elitene suksessivt i bruk et bredt spekter av teknokratiske verktøy som gradvis fengsler de som er «i live» som transhumane slaver.

«Smarte» fengsler

Dette gjøres ved å overvåke vanlige folk «til evig tid» og tvinge dem bort fra sine eiendommer inn i et «Smart byfengsel». For en diskusjon om hvordan dette oppnås ved hjelp av «administrerte feriesteder», se artiklene til den australske aktivisten Kate Mason.[7]

Disse fengslene vil bruke et tett nettverk av 5G-tårn for å lette kommunikasjonen og muliggjøre total kontroll, der de fengslede transhumane slavene vil måtte begrense bevegelsene sine til innenfor 5 kilometer fra der de er fengslet.

Gitt at Elite-planen krever at alle 8 milliarder mennesker på en eller annen måte underkaster seg, blir den dystopiske framtiden som rulles ut presentert som en kombinasjon av nødvendig (for å håndtere ulike trusler, inkludert de som utgjøres av et ikke-eksisterende virus og klimaforstyrrelser), privat (for å sikre identiteten din), trygt og sikkert (fra ulike online og andre trusler) for å sikre maksimal etterlevelse. Et skred av propaganda blir også brukt for å tilsløre hva som virkelig skjer.

Til å begynne med vil hver gjenlevende person få tildelt en digital identitet, som vil ha knyttet til seg en sosial kredittskår bestemt av dine personlige, utdannings-, ansettelses- og juridiske dokumenter og din internettsøkehistorikk for å måle graden av etterleving av Elite-programmer.

Tradisjonelle nasjonale valutaer, som gir deg penger du kan bruke eller spare som du ønsker, blir erstattet av digitale sentralbankvalutaer. Din tildeling av denne «valutaen» vil bli bestemt av din sosiale kredittskåre, knyttet til din digitale identitet og programmert slik at den bare kan brukes innenfor en radius på 5 km kun på godkjente steder med godkjente beløp, som bare kan brukes til godkjente produkter eller tjenester.

I tillegg vil et tett nettverk av gjenkjenningskameraer som tar et tredimensjonalt bilde av ansiktet ditt, kombinert med nummerskiltlesere, sørge for at hver bevegelse (inkludert hvis du er i en førerløs bil) du gjør, blir sporet og overvåket av kunstig intelligens-programmet som kontrollerer din sektor. Nettverket av høylytte sendere (installert på 5G-tårn, gatelys og andre steder) vil legge til rette for deling av rutinedirektiver som del av måten din godkjente atferd stimuleres og håndheves på.

Matforsyning som kontroll

Som eliter har visst i årtusener, er mat det ultimate kontrollvåpenet. Som USAs tidligere utenriksminister formulerte i 1973: «Den som kontrollerer matforsyningen, kontrollerer befolkningen».

Professor George E. Kent (f. 1931) forklarte veltalende i 2008 at det er i elitens interesse at folk er sultne.[8] Enhver kritisk analyse av hva som blir påtvunget menneskeheten, må følgelig følge nøye med på hvordan mat og jordbruksmetoder blir fullstendig forvandlet.

Elitens plan er kort og godt å mate oss genetisk lemlestet, syntetisert og forgiftet søppel og insekter, tjene penger på vår dårlige helse, tvinge småbønder bort fra jorda, undergrave bygdesamfunn og endre fundamentalt den eldgamle landbrukspraksisen til korporativ, teknokratisk drift.

Hvis du ønsker detaljer, finnes utmerkede kilder som framhever betydningen av å kjøpe økologisk/biodynamisk mat mens du organiserer deg for å dyrke din egen, og sørger for at ditt lokale handelssamfunn kan forsvare matkildene dine mot det framrykkende teknokratiet,[9] «framtidens mat»[10] og overvåking.[11],[12]

De få eksemplene ovenfor gjør klart at vi står overfor en framtid på kort sikt der kontrollmekanismene vil være altomfattende.

Hva kan du selv gjøre?

Selvfølgelig kan du fortsatt prøve å handle utenfor parametrene for din sosiale kredittskåre – bruke mer penger, bruke dem på noe som i ditt tilfelle ikke er godkjent, dyrke din egen mat eller reise utenfor sonen din. Dataprogrammene som drives av kunstig intelligens, vil imidlertid sørge for at dette ikke skjer ved å deaktivere din ’tillatelse’ eller – hvis dette ikke fungerer umiddelbart eller annen handling er nødvendig – sende en transhuman eller teknokratisk politimann for å gripe inn. Hvis du fortsatt viser tegn til ikke å adlyde den transhumane politimannen, roboten eller dronen som er sendt for å avskjære deg, vil den for eksempel avfyre et elektromagnetisk våpen for å få deg til å kaste opp til du innordner deg.

Det er foretatt en bredere, mer detaljert oversikt over noen viktige teknokratiske, økonomiske, politiske og andre trusler.[13] Diskusjoner om trusler som er mindre kjente, for eksempel de som utgjøres av geoingeniørtiltak, syntetisk biologi og kunstig intelligens,[14] finnes flere henvisninger til.[15],[16]

Selv om programmet er planlagt av elitene og utformet av deres agenter, blir det faktisk ikke satt ut i livet av dem. Hele det omfattende «omstillingsprogrammet» følges av folk som deg og meg, som tar imot ordrer uten å tenke på betydningen av deres spesielle ordre og hvordan de passer inn i det bredere eliteprogrammet. Dette fungerer akkurat som personen som setter sammen en kule i en fabrikk, men som ikke tenker over hvem som vil bli drept av den.

Minst skremmende å dilte etter

Det er mindre skremmende, som innbyggerne Vidunderlige nye verden vet, å følge ordre uten tanke eller henvisning til samvittigheten. Det er mindre skremmende ikke å stille spørsmål og bare «dilte etter». I hovedsak er det mindre skremmende «ikke å vite».

Det er derfor disse to dystopiske romanene ender slik de gjør: Huxley og Orwell var kloke observatører av sine medmennesker og visste hvor lett de underkaster seg. Tross alt er det langt mindre skremmende å være underdanig enn å gjøre motstand. Selv om vi på en eller annen måte «vet», er vi flinke til å skjule vår feighet bak det vi «lærte» i tidlig barndom: «Jeg gjør det jeg blir fortalt, og det er det riktige å gjøre.» I sum er dette årsaken til at så mange mennesker gjentatte ganger ble vaksinert, til og av de fleste av dem som ikke foretrakk å klage i stedet for å handle.[17]

Som bøkene så utmerket illustrerer, er det ingen vits i å søke oppreisning ved å spørre Storebror eller den mektigste personen i Vidunderlige nye verden. Hvis vi på samme måte søker oppreisning fra elitene eller deres agenter, vil vi ikke lykkes.[18]

Fordi Elite-programmet er så komplekst og sofistikert, må motstanden være strategisk hvis den skal være effektiv. Det vil si at vi selv må konsentrere oss om direkte å motstå de viktigste grunnleggende komponentene i Elite-programmet. Ellers vil vår motstand ganske enkelt bli absorbert og oppløst for å bli til ingenting.

Hvordan motsette seg teknokratiets vidunderlige nye verden

Hensikten med elitens teknokrati er å drepe et stort antall mennesker og avhumanisere og slavebinde resten.

Gitt programmets raffinement og råskap, vil det kreve engasjement, utholdenhet, mot og enorm strategisk fokusert innsats fra et stort antall mennesker for å overvinne det.

Strategien for å motsette seg elitenes program er strategisk utformet for å beseire det og vil lykkes hvis nok nok folk deltar. Du kan lese de 30 strategiske målene som identifiserer de kritiske motstandspunktene på nettstedet med flygeblader på én side og som identifiserer minimumsområdene for handling, tilgjengelig på 23 språk.[19]

Konklusjoner

Aldous Huxley og George Orwell var godt posisjonert til å oppfatte trender i samfunnet og forutseende nok til å advare oss i romaner skrevet mange tiår før deres spådommer gikk i oppfyllelse. Dessverre dro ikke menneskeheten nytte av advarslene deres. Det betyr at vi må handle nå hvis vi skal ha noen mulighet til å avverge elitens teknokratiske tvang, inkludert ødeleggelse av den globale økonomien, selv mens deres program for folkemord skrider frem.

Kilder:

[1] Burrowes RJ. The brave new world of (1984) 2030: ´You´ll own nothing. And you´ll be happy.´ TMS 29.7.2024. https://www.transcend.org/tms/2024/07/the-brave-new-world-of-1984-2030-youll-own-nothing-and-youll-be-happy/

[2] https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

[3] Schwab K. Now is the time for a ´great reset´. WEF 3.7.2020. https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

[4] World Economic Forum, 6.2.2017. 8 Predictions for the world in 2030. hhttps://ia601806.us.archive.org/28/items/8- predictions-for-the-world-in-2030/8%20predictions%20for%20the%20world%20in%202030.mp4

[5] https://no.wikipedia.org/wiki/Vidunderlige_nye_verden

[6] https://snl.no/George_Orwell

[7] Mason K. 4.7.2024. Managed retreat New Zealand: Shhhh….be careful not to let the community know. https://kate739.substack.com/p/managed-retreat-new-zealand

[8] Kent G. UN Chronicle 2008; 2/3. The benefits of world hunger. https://www2.hawaii.edu/~kent/BenefitsofWorldHunger.pdf.

[9] Todhunter C. Sickening profits: The global food system’s poisoned food and toxic wealth. 4.8.2024. https://www.globalresearch.ca/sickening-profits-global-food-system-poisoned-food- toxic-wealth/5844502

[10] West B. The future of food. 11.6.2024. https://corbettreport.com/future-of-food/

[11] Mason K. The synthetic transformation of our food systems – focus on Australia. https://rumble.com/v51asjn-the-synthetic-transformation-of-our-food-systems-focus-on-australia.html

[12] Hatchard G. The true extent of biotechnology experimentation – it’s happening now. 17.6.2024. https://hatchardreport.com/the-true-extent-of-biotechnology-experimentationits-happening-now/

[13] Burrowes JB. Policing the Elite’s technocracy: How do we resist this effectively? TMS 17.4.2023. https://www.transcend.org/tms/2023/04/policing-the-elites- technocracy-how-do-we-resist-this-effectively/

[14] Kingston K, Mihalcea A. AI exterminating humans through synthetic biology. https://rumble.com/v2rlglm-karen- kingston-and-dr.-ana-mihalcea-ai-exterminating-humans-through-synthet.html

[15] Burrowes RJ. We are being smashed politically, economically, medically and technologically by the Elite’s “Great reset”: Why? How do we fight back effectively? TMS 27.2.2023. https://www.transcend.org/tms/2023/02/we-are-being-smashed-politically-economically-medically- and-technologically-by-the-elites-great-reset-why-how-do-we-fight-back-effectively/

[16] Freeland E. Rudolf Steiner bookstore, oktober 2021. Geoengineered transhumanism: How the environment has been weaponized by chemicals, electromagnetism & nanotechnology for synthetic biology. https://rudolfsteinerbookstore.com/product/geoengineered- transhumanism/

[17] Burrowes RJ. The Elite’s 5,000-year war on your mind is climaxing. Can we defeat it? (Parts 1 & 2). https://southfront.press/the-elites-5000-year-war-on-your-mind-is-climaxing-can-we-defeat-it/

[18] Burrowes RJ. The Elite coup to kill or enslave us: Why can’t governments, legal actions and protests stop them? TMS 1.8.2022. https://www.transcend.org/tms/2022/08/the-elite-coup-to-kill-or-enslave-us-why-cant-governments-legal-actions-and-protests-stop-them/

[19] We are human we are free. https://wearehumanwearefree.org/one-page-flyer/

______________________________________________________

Robert J. Burrowes (f. 1952) fra Melbourne, Australia, bestemte seg da han var 14 år gammel for å vie livet til å besvare to spørsmål: Hvorfor er mennesker voldelige, og hvordan kan man gjøre en slutt på vold? Han har en bachelor i økonomi ved Monash universitet (1973), en mastergrad samme sted (1983) og en doktorgrad i filosofi ved Universitetet i Queensland (1993). I november 1991 forsvarte Burrowes seg i den føderale domstolen i Melbourne fordi han av samvittighetsgrunner siden 1983 hadde nektet å betale den delen av inntektsskatten som ble brukt på militæret. Sammen med sin sjelevenn og forskningskollega Anita McKone arbeidet han isolert i 14 år (1996–2010) for å finne svar på de spørsmålene han stilte seg som tenåring. Burrowes har vært en ikke-voldelig aktivist siden 1981 og er medlem av TRANSCEND. Siden 1996 har han forsket på hvorfor mennesker er voldelige og finne strategier for mindre vold. For en oppdatert liste over hans publikasjoner og bakgrunn, se hans nettside.[19] En tidligere artikkel av ham ble publisert i Helsemagasinet 5/2018. E-post: flametree@riseup.net.

Original in English: The Brave New World of (1984) 2030: ‘You’ll Own Nothing. And You’ll Be Happy.’TRANSCEND Media Service

Oversatt/tilrettelagt Dag Viljen Poleszynski


Tags: , , , , , , , ,

This article originally appeared on Transcend Media Service (TMS) on 9 Sep 2024.

Anticopyright: Editorials and articles originated on TMS may be freely reprinted, disseminated, translated and used as background material, provided an acknowledgement and link to the source, TMS: (Norwegian–Norsk) Vår vidunderlige nye verden (1984) 2030, is included. Thank you.

If you enjoyed this article, please donate to TMS to join the growing list of TMS Supporters.

Share this article:

Creative Commons License
This work is licensed under a CC BY-NC 4.0 License.

There are no comments so far.

Join the discussion!

We welcome debate and dissent, but personal — ad hominem — attacks (on authors, other users or any individual), abuse and defamatory language will not be tolerated. Nor will we tolerate attempts to deliberately disrupt discussions. We aim to maintain an inviting space to focus on intelligent interactions and debates.

64 − = 59

Note: we try to save your comment in your browser when there are technical problems. Still, for long comments we recommend that you copy them somewhere else as a backup before you submit them.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.